Servicii peisagistice

Servicii peisagistice oferite

SC Special Garden Design SRL este o firma de amenajari gradini cu experienta bogata servicii peisagistice, in lucrari de amenajare exterioara. Noi realizam gradini de la A la Z, adica de la consultanta, concept si proiectare pana la executie dar facem si intretinere spatii verzi. Serviciile prestate de catre noi sunt profesionale fara exceptie, lucram pe baza unor standarde bine hotarate si formulate. Folosim numai materiale atat seminte de gazon cat si rulouri numai profesionale care indeplinesc toate cerintele standardelor de nivel inalt astfel incat va oferim perioade mai lungi de garantii pentru lucrari de amenajari. Daca doriti sa aveti o gradina perfecta din toate punctele de vedere, nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in vederea de servicii peisagistice sau amenajarii gradinii, sau sa vizitati celalalt site al nostru.

 

1
Amenajari gradini si spatii verzi

Va oferim servicii peisagistice de amenajari spatii verzi. Cu ajutorul personalului calificat pentru executarea gradinilor pe baza de proiect va realizam gradina visata ca sa va bucurati de natura chiar acasa.

2
Gazonare cu rulouri sau prin insamantare

Pentru a avea un gazon perfect in scurt timp apelati la serviciile noastre de gazonare cu rulouri de gazon de cea mai buna calitate. In acelasi timp realizam spatii gazonate prin insamantare, folosind materiale profesionale.

3
Sisteme de irigatii automate

Pentru a oferi gazonului cantitatea de apa zilnic necesara fara efort si timp pierdut din partea Dvs, aveti nevoie de un sistem de irigatii automat. Va instalam sistem profesional de irigat cu materiale profesionale.

4
Intretinere gradini, parcuri, spatii verzi

Pentru a mentine sanatatea si aspectul estetic ai unei gradini, atat plantelor ornamentale cat si gazonului, respectiv a combate si preveni imbolnavirea acestora, apelati la serviciile noastre de intretinere spatii verzi.

5
Consultanta si proiectare spatii verzi

Pentru realizarea unei gradini conform necesitatilor plantelor si gazonului, dar luand in calcul si sectionarea spatiului astfel incat acesta sa fie utilizabil practic, prin specialistii nostri va oferim consultanta si proiectare.

6
Lucrari de sezon in gradina

Atat plantele cat si gazonul necesita unele lucrari executate in timpul potrivit: scarificare gazon, acoperire plante sensibile la inghet, taierea pomilor, plantari, si altele. Va ajutam in efectuarea acestor lucrari sezoniere.

Specializari si calificative

Rulou gazon - servicii peisagistice

Rulouri de gazon de cea mai inalta calitate

Folosim cea mai buna calitate de rulouri de gazon pentru ca acesta sa aiba o viata mai lunga. Personalul firmei este calificat pentru montarea rulourilor de gazon. Iata unele specificatii si avantaje a rulourilor oferite de catre personal calificat:

Sistem irigatii - servicii peisagistice

Sisteme de irigatii conform standardelor

Instalam sisteme de irigat conform standardelor si normelor dictate de catre producatorii de materiale profesionale de irigat precum Hunter, RainBird, Toro, Irritrol. Iata niste avantaje fata de sisteme instalate de instalatori fara calificativ de catre acesti producatori:

Testimoniale

Distribuiri